Krem Karamel
Net Ağırlık (Gr.)
235
Koli Hacmi m3
0,009
Koli İçeriği
12X1
Brüt Ağırlık (Kg.)
3,4
Koli İçi Adet
12
20'lik Konteyner Kapasitesi
3011
40'lık Konteyner Kapasitesi
7205
Paketleme Şekli
Kutu
Tır Kapasitesi
7205
Ürünün Hazırlanışı
"Karamel Sosu, su ile çalkalanmış 8 adet kaseye paylaştırın.
1 L (5 su bardağı) sütü bir tencereye boşaltın ve üzerine toz karışımı ilave edin. Orta ateşte sürekli karıştırarak pişirin. Kaynamaya başlayınca 1 dakika daha kaynatın ve kıvam almasını beklemeden ocaktan alın. Krem karameli, hazırlanmış kaselere karamel sosla karıştırmadan yavaşça dökün. Oda sıcaklığına geldikten sonra buzdolabında 1-2 saat soğutun. Bir bıçak ile kaselerin kenarından hava aldırıp tabağa ters çevirerek servis yapın."