Sade Kek
Net Ağırlık (Gr.)
450
Koli Hacmi m3
0,019
Koli İçeriği
12x1
Brüt Ağırlık (Kg.)
6,2
Koli İçi Adet
12
20'lik Konteyner Kapasitesi
1474
40'lık Konteyner Kapasitesi
3579
Paketleme Şekli
Kutu
Tır Kapasitesi
3951
Ürünün Hazırlanışı
İlave edilecek malzemeler:
4 yumurta, 2 su bardağı toz şeker (345 g), 1 su bardağı süt (200 ml), 125 g margarin, 1/2 su bardağı sıvıyağ (100 ml), 1 paket Valenci Şekerli Vanilin.

Hazırlanışı:
İstediğiniz bir kabı yağlayın. Fırını belirtilen derecelere ayarlayıp ısınması için önceden açın. 1.turbo pişirme: 160 °C 2.Alt-üst pişirme 180 °C.

Hamurun hazırlanışı:
Şeker ve yumurtayı beyazlaşıncaya kadar 3-4 dakika çırpın. Üzerine diğer malzemeleri ilave ederek önce düşük, daha sonra yüksek devirde yaklaşık 3-4 dakika daha çırpın.

Pişirme:
Margarin ile yağlanmış kalıba hamuru boşaltın ve üzerini düzeltip pişirin. Pişirme süresi yaklaşık 50-60 dakika. Soğutarak servis yapın.

    E-BÜLTEN'E ÜYE OLUN!
    Fırsatlarımızdan Haberdar Olun.