Portakal Aromalı Nemli Kek
Net Ağırlık (Gr.)
500
Koli Hacmi m3
0,019
Koli İçeriği
12x1
Brüt Ağırlık (Kg.)
6,9
Koli İçi Adet
12
20'lik Konteyner Kapasitesi
1474
40'lık Konteyner Kapasitesi
3579
Paketleme Şekli
Kutu
Tır Kapasitesi
3550
Ürünün Hazırlanışı
Tarife İlave Edilecekler: 100 ml su (1/2 su bardağı), 125 ml sıvı yağ (8 yemek kaşığı), 4 adet yumurta (200 g) Ön Hazırlık: Fırını sıcaklığı önceden ayarlanıp fırın ısıtılır. 1. Turbo pişirme: 170 °C 2. Alt-üst pişirme: 180 °C Kalıp Önerisi: Yaklaşık 40x27 cm metal ya da yapışmaz bir kalıp. Hamurun Hazırlanışı: 500 g kek karışımının içine su, sıvı yağ ve yumurtalar ilave edilir. Mikserde önce düşük sonra yüksek devirde toplam 5 dakika çırpılır. Pişirme: Karışımı margarin ile yağladığınız kalıba boşaltın. Önceden 170 C'ye ısıtılmış fırının orta bölümüne kalıbınızı yerleştirin. Yaklaşık 35-40 dakika (fırınınızın markasına ve modeline göre pişme süresi değişebilir) pişirin. Fırından çıkardığınız keki tamamen soğuması için 10-15 dakika soğumaya bırakın. *İsteğe bağlı olarak, keki krem şanti, çikolatalı sos, karamel sos, meyveli sos ile kaplayarak daha lezzetli ve güzel bir süsleme yapabilirsiniz.

    E-BÜLTEN'E ÜYE OLUN!
    Fırsatlarımızdan Haberdar Olun.