Pankek
Net Ağırlık (Gr.)
450
Koli Hacmi m3
0,019
Koli İçeriği
12x1
Brüt Ağırlık (Kg.)
6,2
Koli İçi Adet
12
20'lik Konteyner Kapasitesi
1474
40'lık Konteyner Kapasitesi
3579
Paketleme Şekli
Kutu
Tır Kapasitesi
3951
Ürünün Hazırlanışı
İlave edilecek malzemeler: (24-28 pankek için / 10-12 cm):
3 su bardağı süt (600 mL), 2 yumurta, 3 yemek kaşığı sıvıyağ.
Hazırlanışı:
3 su bardağı (600 mL) süt, 2 yumurta, 3 yemek kaşığı sıvıyağ ve 3,5 su bardağı (450 g) Pankek Un Karışımı'nı derince bir karıştırma kabına koyun. Büyük un topakları dağılana kadar karıştırın. Hamurun yoğun kıvamlı ve hafif topaklı olması normaldir. Yağlanmış ve ısıtılmış tavaya herbir pankek için 1/4 su bardağından daha az hamur karışımını dökün. Kısık ateşte her bir tarafı 1-1,5 dakika kadar veya altın sarısı olana kadar pişirin. Arzuya göre servis edin.
3 su bardağı süt (600 mL), 2 yumurta, 3 yemek kaşığı sıvıyağ.
Hazırlanışı:
3 su bardağı (600 mL) süt, 2 yumurta, 3 yemek kaşığı sıvıyağ ve 3,5 su bardağı (450 g) Pankek Un Karışımı'nı derince bir karıştırma kabına koyun. Büyük un topakları dağılana kadar karıştırın. Hamurun yoğun kıvamlı ve hafif topaklı olması normaldir. Yağlanmış ve ısıtılmış tavaya herbir pankek için 1/4 su bardağından daha az hamur karışımını dökün. Kısık ateşte her bir tarafı 1-1,5 dakika kadar veya altın sarısı olana kadar pişirin. Arzuya göre servis edin.