Kakaolu Kek
Net Ağırlık (Gr.)
350
Koli Hacmi m3
0,019
Koli İçeriği
12x1
Brüt Ağırlık (Kg.)
5
Koli İçi Adet
12
20'lik Konteyner Kapasitesi
1474
40'lık Konteyner Kapasitesi
3579
Paketleme Şekli
Kutu
Tır Kapasitesi
4473
Ürünün Hazırlanışı
İlave edilecek malzemeler:
3 yumurta, 100 ml sıvıyağ (ya da 125 g margarin), 1 su bardağı süt (200 ml), 1 kaşık su.

Hazırlanışı:
İstediğiniz bir kabı yağlayın. Fırını belirtilen derecelere ayarlayıp ısınması için önceden açın. 1.turbo pişirme: 160 °C 2.Alt-üst pişirme 170 °C

Hamurun hazırlanışı:
Kek unu karışımını çırpma kabına boşaltın; karışımın üzerine yumurta, yağ ve sütü ilave edin. Mikserde önce düşük , sonra yüksek devirde toplam 3 dakika çırpın.

Hamura şekil verme:
Hamurun 2/3'ünü hazırlanan kek kalıbına alın. Çırpma kabında kalan hamurun üzerine kakao karışımını ilave edip 1 yemek kaşığı suyla mikserin düşük devrinde 1 dakika çırpın.Kakaolu hamuru kalıptaki beyaz hamurun üzerine boydan boya dökün ve kenardan diplere doğru spiraller çizin aynı işlemi diğer kenardan da tekrar edin. Pişirme: Kalıbı fırının orta rafına yerleştirin ve keki pişirin.

Pişirme süresi:
45-55 dakika. Pişirme süresinin 14. dakikasında hamurun üzerini bıçakla uzunlamasına 1 cm derinliğinde çizin ve pişirmeye devam edin. Süre sonunda keki fırından çıkarıp 10 dakika beklettikten sonra kalıbı çözün. keki soğuttuktan sonra dilimleyerek servis yapınız.

    E-BÜLTEN'E ÜYE OLUN!
    Fırsatlarımızdan Haberdar Olun.